پنجشنبه ۰۳ مهر ۰۴

معرفي غذاهاي سنتي تهران

زيباترين مكان ها و بهترين اقامتگاه هاي ايران براي سفر

۲۳ بازديد

معرفي غذاهاي سنتي تهران

هر شهر و استاني براي خودش نشانه‌هايي دارد كه به نحوي شناسنامه آن شهر محسوب مي‌شوند. از صنايع دستي گرفته تا مكان‌هاي گردشگري و غذا‌هاي محلي، همه و همه نمادي از يك شهر و استان محسوب مي‌شوند كه اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصي نسبت به آن‌ها دارند.

تهران نيز به عنوان يكي بزرگترين شهرهاي ايران و پايتخت كشورمان، چون پذيراي هر قوم و ملتي از اقصي نقاط كشورمان بوده است فرهنگ و سنتهاي متفاوت را در خود تركيب كرده و تنوع زيادي در آن به وجود آمده است ولي با اين وجود توانسته به خوبي از پس اين مسئله بر آيد و هر ساله گردشگران و توريستهاي زيادي را با آغوش باز پذيرا باشد، توريست هايي كه همگي مشتاق خوردن غذاهاي محلي اين شهر هستند. اگر ساكن تهران نيستسد و قصد سفر به اين شهر را داريد، مي‌توانيد براي اجاره و رزرو اقامتگاه روزانه در تهران كليك كنيد.

با چتراتا همراه باشيد تا اين بار شما را با غذاهاي سنتي پايتخت بيشتر آشنا كنيم.

 

سر گنجشكي

 

از اصلي ترين غذاهاي استان تهران، سرگنجشكي است كه بسياري از گردشگران و مسافراني كه از اين شهر بازديد مي كنند به دنبال صرف لذيذترين سر گنجشكي هستند تا بتواند يكي از خوشمزه ترين غذاهاي استان تهران را ميل كنند. در سر گنجشگي ،گوشت چرخ كرده، سيب زميني، مرزه، رب و پياز بكار مي رود.

 

لوبيا پلو

 

يكي ديگر از غذاهاي محلي تهران، لوبيا پلو تهراني بوده است كه در فصل لوبيا سبز درست مي شده است. امروزه به علت فريزري كردن مواد در تمام فصول پخته مي شود اما در قديم غذاها بسته به فصل ها تغيير مي كردند.

تهراني ها در لوبيا پلوي مخصوص خودشان ،لوبيا سبز، برنج، گوشت قرمز، پياز، زردچوبه و فلفل، رب و روغن استفادهمي كردند. گوشت اين برنج ترجيحاً گوسفندي استفاده مي شود. دارچين زيادي در لا به لاي برنج ميزنند، كمي گلپر و زعفران ساييده شده براي عطر و طعم بهتر آن مصرف مي شود.

 

آش رشته

 

يكي از آشهاي خوشمزه ي تهران آش رشته است كه در بيشتر مناطق كشورمان تهيه مي شود و بسيار مورد پسند مي باشد براي پختن يك آش رشته خوشمزه لوبيا چيتي، نخود، عدس، لوبيا سفيد، رشته آش، پياز داغ، سير داغ، نعنا داغ، كشك و سبزي آش لازم است خوردن آش رشته در فصل سرد زمستان بسيار مطبوع و خوشايند است.

 

دمي بلغور جو

 

دمي بلغور جو از ديگر غذاهاي سنتي استان تهران به حساب مي آيد كه از قديمي ترين غذاهاي اين شهر بوده و در زمان هاي دور يكي از پرطرفدارترين غذاهاي به شمار مي آمد، امروزه نيز در بسياري از رستوران هاي سنتي تهران شاهد پخت و سرو اين غذا هستيم.

 

خورشت قورمه سبزي

 

بدون شك قرمه سبزي، محبوب ترين و مشهور ترين خورش تهران و حتي ايران است. اين خورش خوشمزه پاي ثابت مهماني ها و مجالس رسمي بوده و طرفداران بسيار زيادي دارد. براي تهيه اين غذاي خوشمزه به گوشت ماهيچه تكه اي، لوبيا، سبزي سرخ شده، ليمو و انواع ادويه هاي خاص نياز داريد.

 

دمپختك

 

شايد تا به امروز اطلاع نداشتيد كه دمپختك يكي از غذاهاي اصيل تهران است كه بسيار مورد علاقه‌ي خانواده‌هاي تهراني است. اين غذا بسيار ساده و سريع پخته مي شود.

همراه دمپختك، تخم مرغ نيمرو، ماست، ترشي، سالاد شيرازي يا پياز سرو مي شود كه طعم غذا را دلچسبتر مي كند. اصل اين غذا از برنج، باقالي زرد، زردچوبه، پياز داغ، نمك و فلفل درست مي شود كه در كنارش از طعم دهنده هاي ديگر استفاده مي شود.

 

اشكنه اسفناج

 

اشكنه اسفناج از ديگر مهمترين غذاهاي استان تهران به شمار مي آيد كه از زمان هاي بسيار دور مورد توجه بسياري از مردم ايراني واقع بوده و داراي طعم فوق العاده لذيذي مي باشد.

 

آش شله قلمكار

 

از ديگر غذاهاي محبوب استان تهران آش شله قلمكار است كه از مهمترين مواد لازم براي پخت و تهيه اين غذا مي توان به گوشت قرمز، سبزي آش، لوبيا چيتي، عدس، گندم، پياز، كشك، نعناع و برنج مي باشد. امروزه در بسياري از سفره خانه هاي سنتي و مناطق گردشگري تهران شاهد سرو اين آش هستيم و اگر شما نيز به دنبال يكي از بهترين غذاهاي استان تهران هستيد مي توانيد اين آش را در اولويت هاي خود قرار دهيد.

براي مشاهده مطلب كامل معرفي غذاهاي سنتي تهران كليك كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.